Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos BLAZED ApS:

 

Generelle oplysninger

BLAZED ApS

Peter Bonnéns vej 4

7430 Ikast

CVR nr.: 43328212

Telefon: +45 28 91 83 92

Email: info@blazed.dk

 

Priser og bestilling

Hos BLAZED ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Når du har lagt en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bedes du venligst kontakte os. 

Du vil modtage en ny mail, samme dag som din ordre bliver afsendt.
Når du handler med BLAZED ApS indgås aftaler på dansk. 

Ønsker du at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse, bedes du venligst efterspørge dette på mail: info@blazed.dk

 

Betaling

BLAZED ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Anyday og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Det angivne beløb eller mindre kan vi kun trække én gang. Vi kan dog til enhver tid nedskrive det betalte beløb - eksempelvis hvis et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Vi kan naturligvis ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

 

Levering

Vi pakker og sender din ordre, som under normale omstændigheder vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Vi sender til hele Danmark. Gratis fragt til dit nærmeste udleveringssted.

 

Fortrydelsesret og returnering 

Når du handler hos BLAZED, har du hele 100 dages fortrydelsesret, hvor du kan rette henvendelse til mail: info@blazed.dk om at du ønsker at fortryde dit køb.

Du har herefter 14 dage til at sende varen(e) retur til os.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en weekend eller helligdag, forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet på en anden måde end hvad der beskrevet ovenfor, betragter BLAZED den som værende brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som du kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig. 

Det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i det tilfælde, hvor der er blevet valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Vi refunderer beløbet til samme betalingsmiddel, som du benyttede i forbindelse med købet, medmindre andet er blevet aftalt.

BLAZED tilbagebetaler købesummen til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varen er i samme stand og mængde, som da den blev sendt. 

Returnèr venligst dit køb ved at genbruge samme emballage, som produktet ankom i, og husk at få en kvittering for afsendelse.

BLAZED ApS

Peter Bonnéns vej 4

7430 Ikast

 

Reklamation

BLAZED ApS kontrollerer alle varer inden afsendelse.

Når du handler hos os, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vi forbeholder os dog retten til at afhjælpe en defekt/skade med en ubeskadiget vare i stedet for at tilbagebetale købsprisen. 

Skade på varen som følge af fx fejlhåndtering, misbrug eller anden skadevoldende adfærd fra kundens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til info@blazed.dk i rimelig tid.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen bedes du venligst sende til:

BLAZED ApS

Peter Bonnéns vej 4

7430 Ikast

 

Ændringer eller annullering af din ordre

Når din ordre er blevet afgivet, så kan du ændre den ved at kontakte os på info@blazed.dk. Vi kan hjælpe dig med at ændre din ordre, hvis ordren endnu ikke er blevet afsendt, før du kontaktede os. Hvis din ordre er afsendt, så har du stadig 14 dage til at annullere din ordre.

Vi forbeholder os retten til at annullere din ordre i en af følgende situationer, uden at være bundet til at skulle kompensere dig eller på anden vis dække udgifter: 

- Hvis en uforudset fejl sker, så som en betalingsfejl

- Hvis din betalingsinformation ikke kan verificeres eller hvis informationen ikke er korrekt,

- Hvis vi mistænker, at din ordre er blevet placeret i ond tro eller i relation til kriminelle aktiviteter    

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at løse ethvert problem, der måtte opstå og samtidig holde dig informeret gennem processen. Vi giver dig besked før vi annullerer din ordre.

Hvis din ordre annulleres, så vil vi tilbagebetale enhver betaling, du måtte have foretaget hos os uden at påføre dig ekstra omkostninger.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Fortællingen & teamet bag BLAZED

Mit navn er Sarah Stokholm Larsen, jeg stiftede tilbage i juni 2022 BLAZED ApS, med visionen om at skabe de bedste jakkesæt til kvinder. Et jakkesæt som er medvirkende til at enhver kvinde kan føle sig som den bedste udgave af sig selv. Jakkesættet har altid haft en personlig værdi og symbolik for mig. Det har altid været mit 'go-to' på de dage der har været de aller sværeste, og skabte en høj værdi for mig, da jeg for nogle år tilbage gik igennem en hård periode i mit liv. Når jeg har iklædt mig habitten, har den været mit symbol på den stærkeste udgave af mig selv. Den stærke udgave der kunne klare hvad som helst.

-

Jeg har altid været dybt inspireret af 'den stærke kvinde', og vejen til at blive 'en stærk kvinde'. Hvis der er en ting jeg har lært, er det, at bag enhver stærk kvinde er der en historie. En historie vi oftest ikke kender til, men som gør os til den kvinde vi er i dag. Vi vil altid gå tider i møde, som er med til at forme os som mennesker. Disse tider kan i perioder føles som ubærlige, men de er også med til at gøre os kvinder stærkere.

Min mission har derfor været at skabe et fællesskab, hvor kvinder støtter kvinder. Et fællelskab hvor der bliver værnet om, at alle kvinder er deres eget unikke individ. Vi skal investere i os selv, for først når vi har investeret tilstrækkeligt i os selv, får vi evnerne til at kunne investere i andre. Derfor har målet været at skabe et jakkesæt, hvor der er mulighed for den inviduelle pasform og udtrykket kan skinne igennem, således vi hver især kan være den bedste version af os selv. At antænde og bemyndiggøre den enkelte kvinde. BLAZED-jakkesættet er altså min hyldest til den stærke kvinde og er ligeledes inspireret heraf.

-

I august 2022 investerede Sjölin A/S i BLAZED ApS og har i dag anparter i virksomheden. Sjölin A/S, bestående af Patrick Sjölin, Troels Dons, Niels Mogensen, Simon Goldemand, og Jonas Mikkelsen, er en af Danmarks største indenfor skræddersyet jakkesæt til mænd, med hele 16 showrooms fordelt rundt i hele Danmark. Med Sjölin's mere end 8 års erfaring i branchen samt stærke kendskab til produktet, var jeg ikke itvivl, at de var de helt rigtige at få med på rejsen.

Så i tæt samarbejde med Sjölin A/S, er vores mål at skabe Danmarks bedste jakkesæt til kvinder. Vi har derfor dykket grundigt ned i det moderne og tidløse design af det klassiske jakkesæt som aldrig går af mode.


Vi glæder os til at se dig i et af vores jakkesæt, og klæde dig på til at erobre verden.

-

BLAZED

×