Persondatapolitik

Persondatapolitik hos BLAZED ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos BLAZED ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

BLAZED ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Anmelder vores hjemmeside

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.blazed.dk er BLAZED ApS, Peter Bonnéns Vej 4, 7430 Ikast, cvr nr. 43328212

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Shopify Payments, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@blazed.dk.

Fortællingen & teamet bag BLAZED

Mit navn er Sarah Stokholm Larsen, jeg stiftede tilbage i juni 2022 BLAZED ApS, med visionen om at skabe de bedste jakkesæt til kvinder. Et jakkesæt som er medvirkende til at enhver kvinde kan føle sig som den bedste udgave af sig selv. Jakkesættet har altid haft en personlig værdi og symbolik for mig. Det har altid været mit 'go-to' på de dage der har været de aller sværeste, og skabte en høj værdi for mig, da jeg for nogle år tilbage gik igennem en hård periode i mit liv. Når jeg har iklædt mig habitten, har den været mit symbol på den stærkeste udgave af mig selv. Den stærke udgave der kunne klare hvad som helst.

-

Jeg har altid været dybt inspireret af 'den stærke kvinde', og vejen til at blive 'en stærk kvinde'. Hvis der er en ting jeg har lært, er det, at bag enhver stærk kvinde er der en historie. En historie vi oftest ikke kender til, men som gør os til den kvinde vi er i dag. Vi vil altid gå tider i møde, som er med til at forme os som mennesker. Disse tider kan i perioder føles som ubærlige, men de er også med til at gøre os kvinder stærkere.

Min mission har derfor været at skabe et fællesskab, hvor kvinder støtter kvinder. Et fællelskab hvor der bliver værnet om, at alle kvinder er deres eget unikke individ. Vi skal investere i os selv, for først når vi har investeret tilstrækkeligt i os selv, får vi evnerne til at kunne investere i andre. Derfor har målet været at skabe et jakkesæt, hvor der er mulighed for den inviduelle pasform og udtrykket kan skinne igennem, således vi hver især kan være den bedste version af os selv. At antænde og bemyndiggøre den enkelte kvinde. BLAZED-jakkesættet er altså min hyldest til den stærke kvinde og er ligeledes inspireret heraf.

-

I august 2022 investerede Sjölin A/S i BLAZED ApS og har i dag anparter i virksomheden. Sjölin A/S, bestående af Patrick Sjölin, Troels Dons, Niels Mogensen, Simon Goldemand, og Jonas Mikkelsen, er en af Danmarks største indenfor skræddersyet jakkesæt til mænd, med hele 16 showrooms fordelt rundt i hele Danmark. Med Sjölin's mere end 8 års erfaring i branchen samt stærke kendskab til produktet, var jeg ikke itvivl, at de var de helt rigtige at få med på rejsen.

Så i tæt samarbejde med Sjölin A/S, er vores mål at skabe Danmarks bedste jakkesæt til kvinder. Vi har derfor dykket grundigt ned i det moderne og tidløse design af det klassiske jakkesæt som aldrig går af mode.


Vi glæder os til at se dig i et af vores jakkesæt, og klæde dig på til at erobre verden.

-

BLAZED

×